FR
Levering   Verzendkosten : 15,00 € aangeboden vanaf 350,00 €  Excl. BTW

Contact

Dielec ®
DBMG sprl - Division Electrique
Rue des 4 arbres, 1
4460 Grâce-Hollogne
Tél: +32 (0)4 246 75 30
Fax: +32 (0)4 246 75 35
TVA: BE 0806.067.228

De firma

Dielec®, allerlei oplossingen als alternatief voor wat u gewoon bent!

Geschiedenis

Al meer dan twintig jaar is Dielec gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektrisch installatiemateriaal om kabels te trekken en te beschermen. Wij bieden u praktische en milieuvriendelijke oplossingen voor uw problemen met het aansluiten van elektriciteit, geluid, data en multimedia in professionele of private omgevingen of in openbare ruimtes.

Heden

Dielec® bezit een bevoorrechte positie op de distributiemarkt waardoor we een bijna onmiddellijke levertermijn kunnen garanderen. Ons bedrijf is actief op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Dankzij onze grote voorraad kan de meerderheid van de bestellingen binnen een termijn van 24 tot 72 uur geleverd worden.

Toekomst

Wij willen ons bedrijf constant verder ontwikkelen zodat onze diensten kunnen worden uitgebreid en zodat we het technische aspect van onze producten kunnen doen evolueren. Deze factoren samen geven ons de mogelijkheid om onszelf aan te passen aan de evolutie van de markt en om deze evolutie even goed te volgen voor de kleinste als voor de grootste aanvragen.

Certifications ISO 9001 : 2008

Alle aangeboden producten zijn afkomstig van gecertificeerde ondernemingen.